Kolpa, d.d. Metlika

s hčerinskim podjetjem Kerrock Deutschland GMBH, postalo dobavitelj meseca v Nemčiji.

Nemška strokovna revija z dolgo tradicijo DDS, specializirana za mizarje, predelovalce,  izdelovalce pohištva, notranje monterje, proizvajalce oken ter vse povezane obrti,  je izbrala podjetje Kolpa, d.d. Metlika, s hčerinskim podjetjem Kerrock Deutschland GMBH  za dobavitelja meseca. Revija DDS izhaja mesečno v več kot 20.000 izvodih. Je tudi najbolj brana revija v Nemčiji na področju pohištva, predelave materialov, izgradnje sejmov…

Revija izbere  med vsemi dobavitelji, ki so v seznamu, enega dobavitelja, pri katerem je bilo največ zanimanja v zadnjem mesecu (gre lahko za inovacije ali preprosto dobro prezentacijo podjetja). V seznamu so vsa velika imena: Moser, CAD, Variotec, Osterman…

Kerrock Deutschland GMBH, se v v članku predstavlja kot fleksibilno podjetje in s tradicijo v izdelavi solidsurface materiala, podjetje, ki lahko ponudi več kot ostali (pestrost Kerrock barv, manjša količina plošč, fleksibilnost pri dobavi…).

Podjetje Kerrock Deutschland GMBH je bilo ustanovljeno leta 2014, s strani matičnega podjetja Kolpa. Sedež podjetja je v bližini Frankfurta in ima 5 zaposlenih ter okrog 500 kupcev po celotni Nemčiji.

Kupci so arhitekti, mizarji, manjši ter večji predelovalci. Končne izdelke podjetje dobavlja za manjše ter večje projekte. Sodelujejo z velikimi podjetji kot so Nike, Lufthansa, Samsung, večjimi nemškimi bankami (NBH), delajo za enega izmed največjih proizvajalcev montažnih hiš SchwörerHaus, ladjedelništvom AIDA, bolnicami kot so Charite Berlin, Sankt Gertrauden Krankenhaus Berlin. Podjetje sodeluje z večjimi designerji, kot je studio DLF iz Stuttgarta.

 Ta novica je samo potrditev, da naše hčerinsko podjetje uspešno deluje ter da smo kos zahtevnim nemškim uporabnikom.

  

http://www.dds-online.de/gestaltung/werkstoffe/farbauswahl-unbegrenzt/

 

http://www.dds-online.de/?s=Zulieferer+des+Monats


Natisni

IMG 20160708 104922