Blagovni znamki Kolpa san in Kerrock


Nekoč je morda veljalo, da je kopalnica prostor, ki ga uporabljamo za vzdrževanje osebne higiene, ne pa tudi prostor, ki bi bil že na pogled privlačen. Novi časi so prinesli drugačno razmišljanje: pomembno je, da se lahko v kopalnici sprostimo in uživamo - svet pa pustimo zunaj. Za uresničevanje sanj tako ni dovolj funkcionalnost kopalniške opreme, ampak tudi njen videz in vtis celotnega prostora, s katerim tešimo svojo domišljijo. Vsak posameznik lahko s pomočjo Kolpe d.d. zadovolji čut po ustvarjalnosti in se potopi v svet novih trendov, živahnih barv, naprednih materialov in novih načinov obdelave.

Kolpa skrbi za dve blagovni znamki: Kolpa san, ki celovito ustvarja kopalniški prostor, namenjen užitku in sprostitvi, in Kerrock, ki ima vse odlike modernega in naprednega materiala in ki zaradi svojih številnih prednosti obenem omogoča praktično neomejene možnosti oblikovanja.


kolpasan logo
V okviru programa Kolpa san so na voljo tako kopalne in tuš kadi ter tuš kabine kot masažni elementi – zunanji masažni bazeni, masažne kopalne kadi in kabine. Prostor domiselno dopolnjujejo še pohištvo in kopalniški dodatki. Izdelki iz programa Kolpa san so se zaradi svoje tradicionalne kakovosti ugnezdili v zavest posameznikov. Ti jih prepoznajo po klasični funkcionalnosti, ki je ovita v napreden dizajn. Zaradi pestrosti izbire lahko vsakdo najde primeren izdelek zase, ob uporabi katerega bo čutil pozitivno energijo, brezskrbnost in zanesljivost. 


kerrock logo
Za bolj zahtevne in drzne uporabnike je v ospredju kompozitni material Kerrock, na voljo v različnih barvah in dimenzijah, ki se ga da oblikovati v najbolj inovativne podobe, od umivalnikov, kuhinjskih pomivalnikov, pultov na letališčih in opreme poslovnih prostorov pa vse do sob v bolnišnicah in notranje opreme v plovilih ter drugih objektih. Uporabljamo ga lahko brez preprek in prilagajanja: madeži ali praske mu ne pridejo do živega in v primeru poškodb ga zlahka popravimo in obnovimo. Z vzdrževanjem in higieno ni težav, saj je površina neporozna, gladka, in tudi spoji posameznih delov so zabrisani in brez reliefnega učinka.

Kerrock se stopi z vsakim prostorom. Zaradi napredne tehnologije ga lahko imenujemo ustvarjalec v prihodnost zazrtega ambienta. Ker je vsestranski, ga lahko oblikujemo v praktično kar koli in prav vsak izdelek iz Kerrocka izžareva izvirnost in drugačnost. Njegova univerzalnost tako omogoča prosto pot domišljiji, svobodi duha, brezmejnosti življenjskega stila. Združuje moč trdnega kamna in lepoto keramike, je trajen in zanesljiv, odporen in zmogljiv. Njegovi glavni sestavini sta aluminijev hidroksid in polimerno vezivo na osnovi akrila, ne vsebuje pa nobenih alergenskih ali drugih škodljivih snovi.

 


Natisni