Prosta delovna mesta


Smo eden vodilnih proizvajalcev kopalniške opreme v srednji in jugovzhodni Evropi. Vrhunski izdelki za opremo kopalnic Kolpa san in program kompozitnih materialov Kerrock, so s svojimi izrednimi tehničnimi lastnostmi dosežki, na katere smo ponosni.

Sedež podjetja Kolpa d.d. je v Metliki na jugu Slovenije. Centralno evropska lega nam omogoča zagotavljanje učinkovite podpore prodajnim mrežam in hitro realizacijo vseh tržnih aktivnosti. Smo izvozno naravnana družba. Na zahtevne evropske trge prodamo kar 80% naših proizvodov.

K skupnemu ustvarjanju vabimo novega sodelavca 

PODROČNI MANAGER  NA NIZOZEMSKEM - M/Ž 

Opis del in nalog: Naloge in odgovornosti bodo obsegale vodenje podjetja, iskanje novih kupcev in obdelava obstoječih kupcev v državah  Beneluxa, iskanje novih projektov, pridobivanje novih povpraševanj, priprava ponudb, organiziranje in vodenje razgovorov s kupci, skrb za celostno podobo in oglaševanje podjetja. 

Od kandidata pričakujemo: Dokončano VI/2 ali VII stopnjo izobrazbe tehnične ali ekonomske smeri,  vsaj 5 let izkušenj pri vodenju podjetja  v tujini, odlične vodstvene in organizacijske sposobnosti, odlične komunikacijske veščine in močne pogajalske sposobnosti, visoka stopnja prodajne naravnanosti in samostojnosti, tekoče znanje angleškega jezika (pisno in ustno) in flamskega,  poznavanje dela z računalnikom - MS Office , vozniški izpit B-kategorije.
Kandidatu ponujamo: samostojno, odgovorno in dinamično delo, stimulativno plačo, ponujamo zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja zaposlitve za nedoločen čas. Delovno mesto je na Nizozemskem. 
Ponudbe z dokazili o izpolnjevanju pogojev pričakujemo v 15 dneh po objavi.


Natisni