MILO Collection Ferrazzano

Zakaj ne bi visokih zahtev za bivalno okolje prenesli tudi v kopalnico? S kakovostnimi materiali, individualnimi barvami in nenavadnimi oblikami lahko postane kopalnica nov življenjski prostor.

  • Mehki zavoji, elegantno in klasično prilagojeni bivalnemu okolju
  • Enojni ali dvojni umivalnik z opcijsko poličko z vgrajenim držalom za brisače
  • Tuš kad ali kopalna kad (vse samostojče) v več izvedbah
  • Ogledalo in polička
  • Kolekcija, prilagodljiva individualnim željam, v različnih barvah
  • Kolekcija je narejena iz materiala Kerrock

Podjetje Kolpa, d. d. Metlika, ki je prepoznavno ne le na slovenskem trgu, temveč tudi že v 44 državah, je v sodelovanju z nemških oblikovalcem Daniele Luciano Ferrazzano, prejelo srebrno nagrado: The European Product Design Award za Milo kolekcijo Kolpa san Premium.

Milo, ki je nagrajen s srebrno nagrado, navdušuje s klasičnimi a še vedno elegantnimi mehkimi zavoji, ki so prilagojeni bivalnemu okolju in prav tako je kolekcija prilagodljiva individualnim željam, saj je ponujena v različnih barvah.

Inovativnost, drznost, sodobnost in vrhunska kakovost so Kolpini aduti, ki gradijo mednarodni ugled podjetja Kolpa, d. d. Metlika in dajo pečat našim lastnim blagovnim znamkam – programu vrhunske kopalniške opreme Kolpa san in programu inovativnega kompozitnega materiala Kerrock, ki zadovoljita tudi najbolj zahtevne žeje. Vse prednosti programov združujemo tudi v programu Kolpa solutions, kjer se uveljavljamo kot strateški izvajalec inženiringa.