Prosta delovna mesta

 • OPERATER V OBRATU LIPA
 • TEHNOLOG v obratu Lipa
 • Operater v proizvodnji kerrock
 • Samostojni operater v proizvodnji kerrock
 • Samostojni operater v obratu Lipa
 • Tehnolog
 • V podjetju KOLPA, d.o.o. Metlika se zavedamo, da so za doseganje visokih ciljev, najpomembnejši zaposleni. V svoj tim vabimo sposobne, fleksibilne, inovativne ter motivirane sodelavce.

  V kolikor bo vaša ponudba sovpadala z našimi potrebami, vas bomo povabili na osebni razgovor. V primeru, da v tem trenutku ne potrebujemo vašega profila, bomo prošnjo skrbno shranili v našo bazo iskalcev zaposlitve.

  Če imate ustrezna znanja in sposobnosti ter ste se prepoznali v naših pričakovanjih, nam pošljite vlogo za zaposlitev v  15 dneh  na naslov:

  zaposlitev@kolpa.si ali po navadni pošti na naslov podjetja: KOLPA, d.o.o. Metlika, Rosalnice 5, 8330 Metlika, kadrovska služba.

  Naložite vaš CV

  Zakaj Kolpa?

  Smo eden vodilnih proizvajalcev kopalniške opreme v srednji in jugovzhodni Evropi. Od ustanovitve leta 1978 smo si ustvarili trden ugled, ki temelji na znanju in izkušnjah, ter s tem zaupanje vase in v svoje proizvode. Pestrost ponudbe zadovoljuje potrebe in želje tudi najbolj zahtevnih posameznikov, vrhunski izdelki pa ustvarjajo prijetno okolje, kjer ljudje negujejo telo in duha ter se naužijejo nove energije za spopad z vsakdanom. Naš pogled je vedno usmerjen naprej. Kakovost je naš večni trend, saj vztrajajmo pri uporabi najbolj kakovostnih materialov in pri nenehni izboljšavi tehnoloških procesov. Slednje je razlog, da je podjetje v zadnjem času doživelo veliko rast in širitev tudi v geografskem smislu. Prisotni smo namreč v 44-ih državah. Kolpa je postalo mednarodno podjetje z lastnimi proizvodi na Hrvaškem, v Srbiji in v Rusiji. Smo izvozno naravna družba, ki na zahtevne evropske trga proda kar 80 odstotkov proizvodov.

  Študijsko mentorstvo in štipendije

  Nudimo vam pomoč pri prvih korakih v svet dela in vas pripravimo na njegovo prvo karierno pot. V primeru, da se odločite za obvezno prakso, pripravništvo ali mentorstvo v našem podjetju, nam svojo vlogo pošljite preko e-pošte: zaposlitev@kolpa.si ali po navadni pošti na naslov podjetja: KOLPA, d.o.o. Metlika, Rosalnice 5, 8330 Metlika, kadrovska služba.

  Če bomo v času, ko nam boste poslali vašo vlogo, nudili znanje in izkušnje, ki jih potrebujete, vas bomo obvestili in vas povabili na razgovor.

  Prenesi datoteko

  Kontakt

  Google marker
  Kolpa splošno
  Sedež podjetja: 

  KOLPA, d.o.o. Metlika
  Rosalnice 5, 8330 Metlika

  Telefon: 07 36 92 100
  Faks: 07 36 92 166
  E-pošta: info@kolpa.si