THE EUROPEAN PRODUCT DESIGN AWARD

Podjetje Kolpa, d. d. Metlika, ki je prepoznavno ne le na slovenskem trgu, temveč tudi že v 44 državah, je v sodelovanju z nemških oblikovalcem Daniele Luciano Ferrazzano, prejela zlato in srebrno nagrado: The European Product Design Award za Milo in Boul kolekcijo Kolpa san Premium.

Zlato nagrajena kolekcija Boul, zaradi njenih geometričnih in ravnih linij prevladuje v puristični stil in je skupaj z inovativnim in tehničnim rešitvam prilagojena potrebam uporabnika. Milo, ki je nagrajen s srebrno nagrado, navdušuje s klasičnimi a še vedno elegantnimi mehkimi zavoji, ki so prilagojeni bivalnemu okolju in prav tako je kolekcija prilagodljiva individualnim željam, saj je ponujena v različnih barvah.

Inovativnost, drznost, sodobnost in vrhunska kakovost so Kolpini aduti, ki gradijo mednarodni ugled podjetja Kolpa, d. d. Metlika in dajo pečat njihovim lastnim blagovnim znamkam – programu vrhunske kopalniške opreme Kolpa san in programu inovativnega kompozitnega materiala Kerrock, ki zadovoljita tudi najbolj zahtevne žeje. Vse prednosti programov združujejo tudi v programu Kolpa solutions, kjer se uveljavljajo kot strateški izvajalec inženiringa.