ZLATO PRIZNANJE GZDBK

Kolpa prejela zlato priznanje GZDBK za inovacijo KERROCK LINIJA 1600

Podjetje Kolpa, d. o. o. Metlika je prejemnica zlatega priznanja Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine (GZDBK) za izjemno inovacijo KERROCK LINIJA 1600. Ta prestižna nagrada potrjuje uspešnost in inovativnost podjetja Kolpa na področju razvoja naprednih proizvodnih tehnologij in trajnostnih materialov.

Inovacija KERROCK LINIJA 1600 predstavlja preboj v proizvodnji Kerrock plošč. Gre za večletni projekt, ki vključuje razvoj nove recepture, naprednih tehnologij in avtomatiziranih procesov. S to inovacijo se Kolpa uvršča med vodilne proizvajalce kompozitnih materialov.

“Prejem zlatega priznanja GZDBK je izjemno priznanje za naše delo in potrjuje našo zavezanost k inovacijam in trajnosti. KERROCK LINIJA 1600 nam omogoča, da ostajamo konkurenčni na evropskem trgu in hkrati prispevamo k varovanju okolja.”
Borut Šterbenc, direktor podjetja.

Podjetje s to inovacijo dokazuje, da je sposobno ustvarjati rešitve, ki so hkrati tehnološko napredne in okoljsko odgovorne, kar je ključnega pomena za prihodnost proizvodnega in trajnostnega razvoja.